Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (4.68 secunde)
Pretul gazelor din productia interna ar putea ajunge la preturi comparabile cu cele din import, iar in 2006 acestea ar putea creste cu pina la 40-50%, a declarat, ieri, cu ocazia unui seminar, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale, stefan Cosmeanu.
Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Gheorghe Flutur, a afirmat, ieri, la Craiova, in cadrul unei conferinte de presa, ca ii sfatuieste pe tarani sa isi tina griul depozitat pina cind se reglementeaza pretul.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Oferta bogata de case in ansambluri rezidentiale sau apartamente in blocuri noi la Targul privat de vile de la World Trade Center care s-a incheiat recent.
Pretul oualor a crescut brusc in ultimele zile cu apro-ximativ 30%. Lumea se gandeste ca o eventuala cauza ar putea fi gripa aviara, dar, de fapt, ouale s-au scumpit pentru ca a scazut productia lor.
Pretul mezelurilor ar putea creste considerabil in cazul produselor din carne de porc daca taxa vamala unica va atinge nivelul de 20%, au declarat ieri, intr-o conferinta de presa, reprezentantii Asociatiei Romane a Carnii (ARC).
Mai mult de 50% dintre unitatile de procesare a carnii de porc vor disparea in cursul acestui an din cauza ca nu se vor putea ridica la standardele impuse de Uniunea Europeana. Astfel, unitatile care nu respecta regulile cerute de europeni vor fi inchise pana la sfarsitul lui 2006.
Conform specialistilor, aceasta rata a inflatiei depaseste orice previziuni pesimiste, in conditiile in care, in cel mai rau caz, se prevedea o rata a inflatiei de cel mult 0,7%.
Multi cumparatori vor sa dea lovitura cumparand acum si vanzand la pret dublu sau chiar triplu dupa aderarea la Uniunea Europeana.
Vechi sau noi, locuintele se vor ieftini dupa aderarea la Uniunea Europeana. Un rol important in scaderea preturilor il va avea si cresterea numarului de locuinte noi din oras.
De la 1 aprilie, pretul gazelor creste in medie cu 3,8%. ... Patronatele din industria alimentara anunta ca marirea pretului la gaze va provoca un lant de scumpiri. In primele luni ale acestui an, gazele s-au scumpit cu peste 20 de procente.
Deocamdata, specialistii asteapta retragerea apelor pentru a spune cu exactitate care sunt suprafetele calamitate in totalitate. Acestia spun ca este posibil ca pretul produselor agricole sa creasca.
Potrivit proiectului de Cod Fiscal care va intra in vigoare incepand de anul viitor, statul va impozita pretul de vanzare a imobilelor si nu castigul, ca pana acum. Un calcul simplu scoate la iveala faptul ca prin noul mod de impozitare statul va iesi in pierdere.
Uncia de aur a fost cotata ieri la Bursa din New York la cel mai inalt nivel din ultimii 26 de ani, la 726 de dolari. Adica, un gram de aur a ajuns sa se vanda pe pietele internationale la 25,92 dolari.
Turistii care calatoresc cu avionul trebuie sa plateasca taxe de aeroport, insa acestea nu sunt incluse in pretul biletului. Banii, colectati de companiile aeriene, spun reprezentantii unor companii prezenti la Oradea, sunt folositi pentru cheltuieli specifice aeroportuare.
Procedurile de stabilire a pretului de oferta propus la vanzarea societatilor comerciale vor fi modificate de Guvern.
Cu toate ca peste putin timp majoritatea studentilor care stau cu chirie vor fi plecati din Craiova, preturile la chirii nu vor scadea in urmatoarea perioada. O data cu reinceperea anului scolar, chiriile vor creste insa cu pana la 10-15%.
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari. In week-end, craiovenii si-au putut insa face provizii, deoarece tigarile s-au vandut la vechiul pret.
Fiscul doljean a vandut la sfarsitul lunii iunie bunuri sechestrate la pretul de 10,3 miliarde de lei vechi.
Specialistii recomanda insa ca aceia care planuiesc sa pastreze locuinta pentru o perioada scurta sa fie cumpatati cand vine vorba de investitii.
google-analytics.com